От информационния бюлетин на ОДМВР-Ловеч на 18 август 2022 г.

22-ГОДИШНА ОТ ПАНАГЮРИЩЕ Е ЗАДЪРЖАНА В РУ-ТРОЯН за срок до 24 часа, след като на 17 август около 12.40 ч. при управление на лек автомобил в Троян е спряна за полицейска проверка и при тестване с техническо средство за наличие на наркотици пробата е отчела положителен резултат за канабис. На водачката е съставен акт за нарушение на Закона за движение по пътищата и й е издаден талон за медицинско изследване. Работата по случая продължават служителите на РУ - Троян.

КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕН 30-ГОДИШЕН ОТ ОРЕШАК е задържан за срок до 24 часа в РУ - Троян, след като на 17 август е спрян за проверка в селото и в хода на последвалите процесуално-следствени действия в дрехите на лицето е открито пакетче с жълтеникаво кристалообразно вещество с бруто тегло 1.81 грама. При тестване с полеви наркотест веществото е реагирало на метамфетамин. По случая е образувано досъдебно производство и работа продължават служителите на РУ - Троян.

44-ГОДИШЕН ОТ ВРАЧАНСКО СЕЛО Е ЗАДЪРЖАН за срок до 24 часа в РУ - Ябланица. В първите часове на днешния ден на ПП I-4 в посока Варна при управление на лек автомобил мъжът е спрян за полицейска проверка и е установено, че шофира без да притежава свидетелство за правоуправление на МПС и след употреба на алкохол с концентрация в издишания въздух 1.74 промила. По случая е образувано бързо производство и работа продължават служителите на РУ - Ябланица.

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2023 Вестник "Троянски глас"