От информационния бюлетин на ОДМВР-Ловеч на 7 февруари 2024 г.

ПРИ УПРАВЛЕНИЕ НА МОТОПЕД «ПИАДЖО» В Ж.К. „БУКОВЕЦ“ в Троян на 6 февруари около 13:45 часа 35-годишна е загубила контрол над превозното средство и е паднала на пътното платно. Водачката е откарана за лечение в болница с фрактура и без опасност за живота. Тествана е с техническо средство за употреба на алкохол, като пробата е отрицателна. Съставен е акт за нарушение на Закона за движение по пътищата.

СИГНАЛ ЗА ПОЖАР В КЪЩА В С. БАТУЛЦИ е получен около 17 часа на 6 февруари в Районна служба «Пожарна безопасност и защита на населението» (РСПБЗН) – Ябланица. Огънят е унищожил около 150 квадратни метра покривна конструкция, целия втори етаж, както и около 150 кв. м спомагателни постройки. Спасени са три съседни сгради.

НА СИГНАЛ ЗА ПОЖАР В ОВОЩНА ГРАДИНА край с. Български извор са реагирали огнеборци от РСПБЗН – Луковит, на 6 февруари около 19:45 часа. Изгорели са около 30 декара сухи треви и млади и стари насаждения, а 40 дка с дървета са спасени.

ПРЕЗ ИЗТЕКЛОТО ДЕНОНОЩИЕ В РАЙОННИТЕ СЛУЖБИ „Пожарна безопасност и защита на населението“ на територията на Ловешка област са регистрирани още 19 произшествия, при които са изгорели общо около 330 дка сухи треви и не са нанесени преки материални щети.

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2024 Вестник "Троянски глас"