От бюлетина на ОДМВР - Ловеч

МОМИЧЕТО, ОБЯВЕНО ЗА ИЗДИРВАНЕ, през вчерашния ден е установено в София. Предстои предаването му на близките.

НА 28 ЮЛИ В РУ - ТРОЯН Е ПОЛУЧЕН СИГНАЛ, че около 22.00 ч. е установено проникване чрез взлом в частен дом в с. Чифлик и вещите във всички стаи на къщата са намерени извадени и разхвърляни по пода. Към момента няма установени липси. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължават служителите на РУ - Троян.

В РУ - ТРОЯН Е ОБРАЗУВАНО досъдебно производство след получен на 29 юли сигнал от служители на ЧЕЗ АД, че от частен дом в града е установено неправомерно присъединяване към електропреносната мрежа, с което са създадени условия за непълно отчитане на потребената ел. енергия.

22-ГОДИШЕН Е ЗАДЪРЖАН за срок до 24 часа в РУ - Ловеч, след като на 29 юли около 21.30ч. е установен да управлява лек автомобил в града след употреба на наркотични вещества - метамфетамин, установено по надлежния ред с техническо средство "drug test 5000".  По случая е образувано досъдебно производство.

ДВАМА 19-ГОДИШНИ ЛОВЧАЛИИ са задържани за срок до 24 часа в местното районно управление на МВР, след като около 03.00 ч. на 30 юли при полицейска проверка са установени да държат наркотични вещества. В един от младежите служителите на РУ - Ловеч са открили опаковка с около 1.3 грама канабис, а в другия - пакетче с бруто тегло 3.2 грама, като при полеви тест веществото в него също е реагирало на канабис. По случаите в РУ - Ловеч са образувани две досъдебни производства и работата продължава.

 

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2022 Вестник "Троянски глас"