От бюлетина ОД МВР-Ловеч на 29 септември 2021 г.

23-ГОДИШЕН МЪЖ ОТ ЛОВЕЧ Е ЗАДЪРЖАН за срок до 24 часа в местното районно управление, след като в обитавано от него жилище в града полицаите са открили и иззели наркотично вещество с общо тегло с опаковките 181,7 грама. При направен полеви тест веществото е реагирало на кетамин. По случая е образувано досъдебно производство и служителите на РУ- Ловеч продължават работа. 

НА 28 СЕПТЕМВРИ ОКОЛО 15.50 ЧАСА НА ПЪТЯ от с. Велчево към с. Драшкова поляна 69-годишен мъж при управление на лек автомобил е загубил контрол над превозното средство, напуснал е пътното платно и се е ударил в крайпътно дърво. След инцидента водачът е откаран за преглед и лечение в троянската болница. Пробата му за алкохол е отрицателна, съставен му е акт за нарушение на Закона за движение по пътищата. 

35-ГОДИШЕН ОТ С. ДЕРМАНЦИ Е ЗАДЪРЖАН за срок до 24 часа в РУ - Луковит, след като на 28 септември е установен да управлява лек автомобил в селото без да притежава свидетелство за правоуправление на МПС и в едногодишен срок от наказването му по административен ред за същото нарушение. По случая е образувано досъдебно производство. 

ОКОЛО 15.45 Ч. НА 28 СЕПТЕМВРИ В ЗЕМЛИЩЕТО на с. Стефаново 66-годишен мъж от Габрово при управление на лек автомобил е загубил контрол над превозното средство и е самокатастрофирал. При инцидента е пострадала 87-годишна пътничка от същия автомобил. Водачът е тестван за алкохол, като техническото средство е отчело отрицателен резултат. Образувано е досъдебно производство и работа продължават служителите на РУ - Ловеч.

 

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2022 Вестник "Троянски глас"