Предстоящо: Празник в Балканец

Село Балканец се готви да отпразнува с невероятен празник на духа, традициите и фолклора две вълнуващи юбилейни годишнини. На 15 юли (събота) на централния площад в селото ще се проведе фолклорен празник – събор, посветен на 95 години от основаването на читалището и 70 години с името Балканец. Но това не е всичко, което прави този празник изключителен - две обичани звезди на българския фолклор ще зарадват публиката от сцената - Гуна Иванова и Поли Паскова.

Централният площад на с. Балканец ще се превърне в сцена на едно незабравимо фолклорно изживяване, а Гуна Иванова и Поли Паскова със своя талант и страст към народната музика ще създадат вълшебна атмосфера със своите великолепни гласове.

Село Балканец е готово да отвори обятията си за всички посетители, които искат да се потопят в красотата на българския фолклор и да отпразнуват 95 години от основаването на читалището и 70 години с името Балканец. Гуна Иванова и Поли Паскова са гарант за незабравимо музикално изживяване. Елате и бъдете част от тази незабравима празнична обстановка, която ще остави в душите ви топлина и спомени за цял живот.

ПРОГРАМА

12.30 ч. – Официално откриване и приветствие на гостите

13.00 ч. – Празничен концерт на Гуна Иванова

16.00 ч. – Празничен концерт на Станислав Мойнов Ивелина Атанасова, Мирел Банков и Николай Бочев

19.30 ч. – Празничен концерт на Поли Паскова

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2023 Вестник "Троянски глас"