Весела Лечева ще посети Троян и ще е специален гост на награждаването на деца с изявени дарби

Кметът на Троян Донка Михайлова и Весела Лечева (вляво) на церемонията „първа копка“ на новата спортна зала в града през март 2023 година. Кметът на Троян Донка Михайлова и Весела Лечева (вляво) на церемонията „първа копка“ на новата спортна зала в града през март 2023 година. Снимка: Архив ТГ

На 19 декември, вторник, в 17:00 часа в салона на Община Троян ще се състои награждаване на деца с изявени дарби, постигнали успехи в областта на науката, изкуствата, технологиите  и спорта, съобщиха от местната администрация. 85 деца от общината ще получат еднократна финансова помощ на обща стойност 5390 лв. и грамоти за постиженията си.

Специален гост на събитието ще бъда Весела Лечева - член на комисия към Международния олимпийски комитет. Тя вече е част от специалистите, които отговарят за „Обществените въпроси и корпоративните комуникации“. Г-жа Лечева ще говори пред талантливите троянски деца и младежи за значението на спорта, за формирането на характери и за възможностите за развитие на младите хора.

Преди това Весела Лечева ще посети Националното училище за планински водачи – СУ „Васил Левски“ в Черни Осъм, и ще се срещне с учениците и учителите.

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2024 Вестник "Троянски глас"