„Била“ отвори първия си магазин в Троян с инвестиция от близо 5 млн. лв.

„Била България“ отвори първия си магазин в Троян, който се намира на ключова за града локация - на ул. „Георги Раковски“ №2, на мястото на бившата градска баня и на метри от историческия Марковски мост. Компанията инвестира близо 5 млн. лв. в изграждането на модерния обект и разкрива 20 нови работни места. Това е 11-ят нов магазин „Била“ за 2023 г., като веригата продължава активно да разширява търговската си мрежа в големите градове и по-малките населени места.

Новият обект „Била“ в Троян ще посреща клиентите си всеки ден, от понеделник до неделя, от 7:30 ч. до 22:00 часа. Светлата и просторна търговска зала на магазина е с площ от 730 кв. метра и предлага различни удобства при пазаруване, както и лесна за ориентация подредба на асортимент от над 8000 хранителни и нехранителни артикула. Разнообразието от продукти включва свежи български плодове и зеленчуци „Била Градини“, прясно изпечени хляб и закуски от „Била Пекарна“, прясно месо с доказан български произход и редица предложения от собствените марки на компанията – BILLA, BILLA Premium, BILLA Bio, Clever.

Фокус на веригата е отличното потребителско преживяване, а новият магазин „Била“ в Троян е поредният обект, който ще предлага хибриден модел при заплащането на продуктите – традиционни каси и експресни каси на самообслужване. За удобство на клиентите и персонала на магазина, хартиените етикети са заменени от електронни, които дават пълна и точна информация за произхода, теглото и цената на всеки артикул.

„Била“ отбелязва откриването на първия си магазин в Троян със специална празнична брошура. В периода 14-20 декември клиентите, пазаруващи с BILLA Card, могат да се възползват от -25% на всички краве масла, яйца, точени кори, лютеници, сосове, макаронени изделия и на всички шоколадови бонбони, както и от останалите атрактивни оферти в специалната брошура.

Елеонора ИВАНОВА

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2024 Вестник "Троянски глас"