Троянец е назначен за главен оперативен директор на bTV Media Group

Господин Йовчев Господин Йовчев Снимка: bTV Media Group

Господин Йовчев, директор „Правни и бизнес отношения“ и изпълнителен директор, заема поста главен оперативен директор на bTV Media Group, съобщиха от компанията. И на новата позиция той ще продължи да отговаря пряко за областите, свързани с корпоративните отношения, правните въпроси, дистрибуцията на съдържание, корпоративната репутация и редица други бизнес дейности от стратегическа важност за медийната група.

Господин Йовчев е син на дългогодишния директор на НУ „Св. Св. Кирил и Методий“ в Троян Борис Йовчев и на началната учителка Румяна Йовчева. Завършил е СУ „Васил Левски“ в родния си град, а после – право и бизнес администрация в СУ „Св. Климент Охридски“ и УНСС.

Към мениджърския екип на bTV Media Group се присъединява през 2014 г. като директор „Правен отдел“. Става член на Борда на директорите и изпълнителен директор през 2017 г. Йовчев е и управител на Радиокомпания Си Джей, дъщерно дружество на bTV Media Group. Преди това е ръководил отдел „Регулации“ в телеком оператора „Мобилтел", където е отговарял за цялостното съответствие между дейностите на дружеството, регулаторните изисквания и законодателството на ЕС.

„Със своя професионализъм, компетентност и изключителна всеотдайност Господин Йовчев е безценен член на висшия мениджърски екип, със значителен принос към компанията в период на промени. Уверен съм, че новата позиция ще му даде възможност да приложи още по-добре знанията и експертизата си в подобряване на цялостните бизнес резултати на bTV Media Group”, каза Любош Йетмар, президент на CME България.

Източник: bTV Media Group

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2022 Вестник "Троянски глас"