Младежи между 18 и 25 години, Община Троян Ви предизвиква!

Приемаш ли предизвикателството да представиш нашия красив град Троян на среща на върха на младежите от градовете членки в В40 в град Атина от 20 до 22 ноември 2023 година?

Ако отговорът ти е ДА и владееш английски език на комуникативно ниво, те каним да кандидатстваш с есе на английски език на тема „Троян – градът на моите мечти“.

Срещата на младежите от градовете-членки на В40 се осъществява по покана на кмета на Атина Костас Бакоянис. Градовете, членуващи в организацията В40, имат право да изпратят двама свои представители на възраст между 18 и 25 години. По време на срещата се очаква Атина да се превърне в център на младежка енергия и иновации.

Поканени са младежи, които не се страхуват да променят правилата на играта и визионери от градовете от мрежата B40, които ще се обединят в едно вълнуващо събитие, чиято тема тази година е „Използване на трансформиращата сила на младостта“. Чрез интерактивни и провокиращи мисълта работилници, упражнения за изграждане на екип и градски приключения, програмата на Срещата ще отпразнува многообразието и креативността на нашите младежи.

Изисквания и условия:

Възраст на кандидатите между 18 -25 години;

Владеене на английски език на комуникативно ниво;

Да ни изпратите авторско есе на английски език по зададената по-долу тема в определения срок.

Настаняването, изхранването и участието в срещите се поема от град Атина.

Разходите за транспорт от и до Атина ще бъдат поети от Община Троян след завръщането на участниците.

Очакваме да ни изпратите Вашите авторски есета на английски език на тема „Троян – градът на моите мечти“ с обем до 2 страници А4 със стандартен шрифт в срок до 16:00 ч. на 27.09.2023 г. (сряда) на електронна поща Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. . В имейла следва да посочите имената на кандидата, година на раждане, имейл и телефонен номер за обратна връзка. Творбите ще бъдат оценявани от компетентно жури.

След 28 септември 2023 г. ще се свържем с всички кандидати, подали документи за участие, а двамата одобрени участници ще бъдат поканени на среща за уточнение на детайлите около пътуването.

ОБЩИНА ТРОЯН

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2023 Вестник "Троянски глас"