Започва обсъждане на управленската програма на Община Троян за мандат 2023-2027 г.

Кметът на община Троян Донка Михайлова ще представи управленската програма за мандат 2023-2027 г. пред Общинския съвет в края на месеца. От днес, 10 януари, започват и разговорите ѝ с политическите сили, представени в местния парламент, за обсъждане на заложените дейности.

Въпреки че законът не го изисква, Община Троян представя програмата за обществено обсъждане, като всеки жител на общината може да изпрати своето предложение на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., което ще бъде разгледано и обсъдено с експертите от администрацията.

От местната управа припомнят, че програмата е изградена върху базата на предизборната платформа на Михайлова, която получи нееднозначната подкрепа на гражданите на последните местни избори и е обогатена с предложенията на хората, изразени в хода на предизборната кампания. Според заложените в документа стратегически приоритети през настоящия мандат екипът на Община Троян ще съсредоточи усилията си в реализирането на три основни цели: по-млада, по-умна и по-зелена община.

В програмата ще откриете разписани приоритетите и дейностите по управленските цели.

Цялата програма може да прочетете тук: https://www.troyan.bg/bg/upravlenska-programa/programa-za-upravlenie-na-obshtina-troyan-za-mandat-2023-2027-g 

 

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2024 Вестник "Троянски глас"