От информационния бюлетин на ОДМВР – Ловеч на 11 май 2022 г.

НА ПЪТ II-35 С ПОСОКА НА ДВИЖЕНИЕ ОТ ЛОВЕЧ към Плевен 57-годишен от Карлово, при управление на товарен автомобил, е загубил контрол над превозното средство, напуснал е пътното платно и се е ударил в крайпътно дърво. При инцидента, станал на 10 май около 9:00 часа, са пострадали двама пътници в превозното средство, на 53 и 55 години, които са откарани за преглед в ловешката болница. Водачът е тестван с техническо средство за алкохол, като пробата му е отчела 0.38 промила в издишания въздух. Тестван е и за наркотици, като резултатът е отрицателен. По случая е образувано досъдебно производство и се изясняват причините за произшествието.

КРАЖБА НА ПАРИЧНА СУМА ОТ ЧАСТЕН ДОМ в с. Бежаново разследват служители на РУ - Луковит. Сигнал за кражбата е постъпил около 8:00 часа на 10 май, като 43-годишна жена от селото е съобщила, че ден по-рано сумата е отнета от помещение в частен имот. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.

23-ГОДИШЕН ОТ ЛУКОВИТ Е ЗАДЪРЖАН за срок до 24 часа в местното районно управление на МВР, след като на 10 май около 15:00 часа при извършена проверка на адрес, обитаван от лицето, служители на РУ – Луковит, са открили и иззели суха зелена тревиста маса с общо бруто тегло 6 грама. При тестване с полеви наркотест веществото е реагирало на канабис. По случая е образувано досъдебно производство и работа продължават служителите на РУ - Луковит.

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2022 Вестник "Троянски глас"