От информационния бюлетин на ОДМВР-Ловеч на 13 март 2023 г.

46-ГОДИШЕН МЪЖ Е ПОДАЛ СИГНАЛ В РУ - ТРОЯН, че на 10 март за времето от 08.00 до 13.30 ч. от вилата му на ул. «Криволак» в града е отнето неустановено количество хранителни продукти и алкохол. По случая е образувано досъдебно производство и служители на РУ – Троян, продължават работата.

33-ГОДИШЕН ОТ ТРОЯН Е ЗАДЪРЖАН за срок до 24 часа в местното районно управление, след като на 11 март около 20.00 ч. при управление на лек автомобил в града е спрян за полицейска проверка и е установено, че шофира след употреба на наркотични вещества. На водача е издаден медицински талон за химически анализ на кръвта. По случая е образувана административна преписка.

НА 12 МАРТ ОКОЛО 22.00 Ч. В ТЕТЕВЕН за проверка е спрян лек автомобил с водач 30-годишен жител на града. Водачът е тестван за употреба на наркотични вещества, като пробата му с техническо средство е отчела наличие на амфетамин и метамфетамин и му е издаден талон за медицинско изследване на кръвта. Задържан е за срок до 24 часа и работа по случая продължава РУ - Тетевен.

70-ГОДИШЕН МЪЖ Е ЗАДЪРЖАН В РУ - ЛУКОВИТ, след като на 11 март около 17.00 ч. при управление на лек автомобил в с. Румянцево е спрян за полицейска проверка и пробата му за алкохол, извършена с техническо средство, е отчела над 1,2 промила в издишания въздух. Водачът е отказал кръвна проба и е задържан за срок до 24 часа в РУ - Луковит. По случая е образувано бързо производство.

НА 11 МАРТ ОКОЛО 17.40 Ч. В РУ – ТЕТЕВЕН, е получен сигнал от 77-годишен жител на с. Малка Желязна, че познат за него мъж на 41 години го е заплашил с нож и му е отнел сумата от 70 лева. Последвали са незабавни оперативно-издирвателни мероприятия, в резултат на които лицето е установено и задържано, като от него е иззет нож и сумата от 70 лева. По първоначална информация и в хода на работата по случая е станало ясно, че между двамата мъже има неизяснени финансови взаимоотношения, за които са завеждани дела. По случая е образувано досъдебно производство и служители на РУ – Тетевен, продължават работа по изясняване на фактите.

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2024 Вестник "Троянски глас"