От информационния бюлетин на ОДМВР-Ловеч на 25 август 2023 г.

20-ГОДИШЕН ОТ ТРОЯН Е ЗАДЪРЖАН за срок до 24 часа в местното районно управление на МВР, след като на 24 август около 22.30 ч. при управление на лек автомобил в града е спрян за полицейска проверка и пробата му за алкохол, извършена с техническо средство, е отчела 1.53 промила в издишания въздух. По случая е образувано бързо производство и работата продължава.

ПРЕТЪРСВАНЕ В АПАРТАМЕНТ в жилищен блок в Ловеч е извършено на 24 август след получен сигнал. В апартамента, обитаван от 31-годишен, е открито и иззето пликче с кристалообразно вещество с тегло 0.7 грама и стъклена лула, като при тестване с полеви наркотест веществото е реагирало на метамфетамин. Мъжът е задържан за срок до 24 часа, а по случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.

НА ПЪТ I-4 В РАЙОНА НА С. МИКРЕ на 24 август около 17:00 часа челно са се ударили лек автомобил с водач 41-годишен от София и товарен автомобил „Мерцедес Спринтер“, управляван от 36-годишен от София. При сблъсъка са пострадали двамата водачи и още по двама пътници от всяко превозно средство. Всички пострадали са откарани за преглед в болнично заведение. Пробите за алкохол на водачите са отрицателни. По случая е образувано досъдебно производство и работата по установяване на причините за инцидента продължава под ръководството на Районна прокуратура - Ловеч.

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2023 Вестник "Троянски глас"