От информационния бюлетин на ОДМВР-Ловеч на 1 март 2024 г.

ЕЛЕКТРИЧЕСКА РЕЗАЧКА И ХРАСТОРЕЗ СА ОТКРАДНАТИ от наследствен имот в с. Дебнево. Сигнал за кражбата е получен в РУ – Троян, на 29 февруари, като по данни на собствениците в имота е проникнато в периода от 12 часа на 28 февруари до 11 часа на 29 февруари. По случая в РУ – Троян, е образувано досъдебно производство и работата продължава.

67-ГОДИШНА ЖЕНА Е ПОСТРАДАЛА при пътен инцидент в Троян. На 29 февруари около 12 часа в зоната на кръстовището между улиците «Бочо Попов» и «Пейо Яворов» 55-годишен при движение на заден ход е блъснал 67-годишна пешеходка. След произшествието водачът е спрял и е пожелал да откара потърпевшата в болница за оказване медицинска помощ, но тя е отказала. Половин час по-късно, жената е почувствала болки в кръста и сама е потърсила медицинска помощ, като сигнал за произшествието е получен в РУ – Троян, именно от филиала на Спешна помощ в града. След преглед пострадалата е освободена за домашно лечение, а на водача е съставен акт за нарушение на Закона за движение по пътищата.

ОКОЛО 100 ЛИТРА МОТОРНО МАСЛО и 50 кг метал са отнети от заводски трафопост в северната индустриална зона на Ловеч. Сигнал за кражбата е получен в РУ – Ловеч, на 29 февруари, а по случая е образувано досъдебно производство.

 

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2024 Вестник "Троянски глас"