Класираха форумските проекти

Проектните предложения по програма „Обществен форум за реализация на партньорски проекти“, 2021 г., които бяха допуснати до публично обсъждане, вече са класирани. Това съобщиха от Общинска администрация – Троян, и припомнят, че това са 21 инициативи на обща стойност 63 051 лв., в т. ч. искано финансиране от програмата 43 411 лева.

Заради противоепидемичните мерки в страната класирането на проектите се извърши дистанционно по електронен път, като резюмета на допуснатите предложения бяха публикувани на сайта на Община Троян. Така беше дадена възможност на всеки да подкрепи проектното предложение, което най-много му допада и счита, че то в най-голяма степен отговаря на критериите на програмата.

Гласуването се проведе в периода 13 - 21 май (до 12 ч.), като в него взеха участие над 2000 души.

Проектите бяха класирани в низходящ ред, в зависимост от това, кой проект, колко гласа е получил, съгласно приложена таблица.

Проектите, които се класират за финансиране са от №1 до №16 включително и са на обща стойност 44 627 лв., от които 30 645 лв. от програмата.

Извън възможността за финансиране, поради изчерпване на средствата, остават проектите от №17 до №21 включително.

С кандидатите, чиито проектни предложения ще получат финансиране, ще бъдат подписани договори за изпълнение на проектите, като преди това, участниците трябва да докажат собственото си финансово участие.

От Общинска администрация – Троян благодарят за активното участие на всички, които са подали предложения по Програма „Обществен форум за реализация на партньорски проекти“, 2021 година.

Класацията е достъпна тук:

https://www.troyan.bg/uploads/posts/2021/klasirane-sled-glasuvane.pdf

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2022 Вестник "Троянски глас"