Лидл отвори врати днес (обновена)

Откриването на супермаркета днес, 11 април, се проведе при стриктно спазване на всички мерки за безопасност и защита на здравето на служители и клиенти.

От понеделник (12 април) Лидл ще работи с работно време: Понеделник - Събота от 8:00 до 21:00, Неделя от 8:30 до 20:00 ч.

Нетърпеливи клиенти на Лидл-Троян се бяха събрали още в 9:30 да чакат откриването на дълго чакания магазин в града ни.

Главият изпълнителен директор на Лидл България Милена Драгийска беше поканила в 10:00 часа Донка Михайлова, ръководството на Община Троян, бизнесмени от града и медиите на кратка презентация на новия магазин Лидл в град Троян. Официалните гости бяха посрещнати от усмихнатия екип на магазина и след кратки речи и размяна на подаръци, г-жа Михайлова подари икона на Света Петка Българска, покровителката на град Троян, на г-жа Драгийска, гостите бяха разходени в добре заредения и подреден магазин. 

Милена Драгийска презентира част от продуктите и увери гостите, че всички продукти, предлагани в Лидл, са с високо качество. Производителите на продукти за Лидл следват вътрешен протокол за стандарт на качество, като беше даден пример с продуктите от месо, мляко и нехранителните стоки. От Лидл гарантират за високо качество на предлаганите в магазина стоки. 

Големият интерес към магазина беше потвърден, и във времето в което гостите правеха своята първа разходка из магазина, отвън желаещите да бъдат първи клиент запълниха с автомобили напълно 118-те паркоместа. Това промени първоначалния план магазинът да бъде открит в 11:00, и откриването беше изместено с близо 30 минути по-рано. Така 107-ят магазин на веригата в 50-ия град беше открит в 10:35 ч. в неделя на 11 април 2021 г.

 

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2024 Вестник "Троянски глас"