Нови разписания на влаковете: Областният управител призовава гражданите да дадат предложенията си до 12 септември

Нови разписания на влаковете: Областният управител призовава гражданите да дадат предложенията си до 12 септември Снимка: bdz.bg

От 11 декември т. г. със срок на действие 9 декември 2023 г. ще влязат в сила нови разписания на влаковете. Те са разработени от „БДЖ – Пътнически превози“ ЕООД и оттам в писмо до областния управител и общините искат становище, което ще бъде обсъдено на среща в Горна Оряховица на 14 септември.

В тази връзка областният управител инж. Светослав Славчев призовава гражданите да дадат своите предложения по разписанията до 12 септември, като ги изпратят на имейла на администрацията Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Проектът на график за движение на влаковете за 2023 г. е публикуван за обществено обсъждане на сайта на БДЖ - https://www.bdz.bg/bg/a/proektt-na-grafik-za-dvizhenie-na-vlakovete-za-2023-g-e-publikuvan-za-obshchestveno-obszhdane. За по-голямо удобство предложенията за разписания на влаковете са представени отделно за всяко едно направление.

Клиентите на БДЖ ще могат да се запознаят с намеренията на дружеството за разписанието на влаковете през следващата година и да реагират с аргументирани предложения към превозвача и съответните областни и общински власти.

Източник: Областна администрация - Ловеч

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2022 Вестник "Троянски глас"