Висока удовлетвореност от административното обслужване отчитат гражданите

Йоана Вълкова и Пенка Станчева първи посрещат гражданите в ЦАО. Йоана Вълкова и Пенка Станчева първи посрещат гражданите в ЦАО. Снимка: ОА - Ловеч

Висока удовлетвореност от административното обслужване отчитат потребителите на услугите на областната администрация в Ловеч, съобщиха от пресцентъра на ОА. Това е видно от книгата за похвали и оплаквания, в която граждани са записали: „Благодаря за отзивчивостта!“, „Благодаря от сърце за позитивното настроение!“, „Досега подобно компетентно и с внимание обслужване беше само в мечтите ми“.

За двете дами, с които е първият досег на гражданите с администрацията, хората изтъкват: „Вашите две служителки са истински пример как трябва човек да заема тази длъжност и да се държи с обикновен гражданин“, „Те заслужават служебна похвала и да бъдат давани за пример на намръщените и нелюбезни служители“, „Тук намерих персонал, за какъвто мислех, че вече в България няма“, „Искам да отбележа професионализма, учтивостта и вниманието на служителките“.

Освен към лицето на администрацията в Центъра за административно обслужване (ЦАО) добри думи са отправени и към служителите в бек офиса, които реално извършват административните услуги на гражданите:  „Много коректно!“, „Бързо и качествено“, „Без забележки“.

Тези похвали са един от показателите за измерване на удовлетвореността на потребителите на услугите. До момента не са постъпили сигнали и жалби.

За потребителите на административни услуги е разработена и се прилага нова анкетна карта, в която те се приканват освен да оценят качеството на обслужването и да откроят кой аспект се нуждае от подобрение, както и да посочат в каква степен получават нужната им информация и коя е предпочитаната от тях форма за контакт с областната администрация. Попълнени от гражданите са вече десетки анкетни карти, в които също четем, че обслужването е на професионално ниво.

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2022 Вестник "Троянски глас"